Албумът “Поетът” с възможност за предварителна поръчка

CD_Cover
“Поетът” е най-новата песен на Лили Иванова по музика и аранжимент на Ангел Дюлгеров и текст на Росен Кукошаров. Видеоклипът е заснет от режисьора Стоян Радев и е със специалното участие на Христо Мутафчиев.
Компактдискът съдържа 14 композиции по музика на Александър Йосифов, Тодор Филков, Александър Кипров, Найден Андреев, Сашо Събев, Росалин Наков, Михаил Йосифов и Ангел Дюлгеров, който е автор и на голяма част от аранжиментите.
Албумът е символичен жест и към авторите на текстове в този проект, сред които са имената на класиците Дамян Дамянов, Павел Матев, Любомир Левчев, Йордан Милев, както и Маня Иванова, Иван Тенев, Явор Кирин и Росен Кукошаров.
Албумът “Поетът” ще може да бъде поръчван предварително от утре, 03-ти ноември, понеделник – в електронен вариант в iTunes, както и като физически носител на www.shop.lili.bg, както от страната, така и в чужбина. В рамките на месец разпространението ще бъде само чрез интернет сайтa www.shop.lili.bg, както и онлайн в iTunes, Amazon и Spotify, a oт началото на декември дискът ще бъде разпространен ексклузивно във всички филиали на веригата магазини Лидл България, с което продължава успешното сътрудничество между компанията и Лили Иванова.